Laatste nieuws

Algemene regels op weg naar weer opstarten MNC

Over een aantal dagen zal MNC de activiteiten rond het leszwemmen en trainingen, in aangepaste vorm, weer opstarten. Het clubhuis zal de komende maanden nog wel gesloten blijven. Nadere details omtrent het leszwemmen, de trainingen en de afspraken voor gebruik van de Sportboulevard volgen zo snel mogelijk.

Wel willen we vast de volgende algemene regels kenbaar maken, … Lees verder Algemene regels op weg naar weer opstarten MNC

Update Coronavirus (11-5)

In verband met het Coronavirus heeft ook MNC Dordrecht vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van zwemlessen, trainingen en wedstrijden. Wij houden de actuele situatie rond het Coronavirus in de gaten en laten ons adviseren door de KNZB, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.

Via dit bericht informeren wij over … Lees verder Update Coronavirus (11-5)

Protocol verantwoord zwemmen

De zwembaden mogen per 11 mei weer openen. Maar hiervoor is nog wel toestemming nodig op lokaal niveau. Gekeken wordt onder meer naar de 1,5 meter maatregelen en de waterkwaliteit. Sinds vandaag is er een Protocol Verantwoord Zwemmen dat gebruikt kan worden bij de heropening van de zwembaden, dit is opgesteld door de samenwerkende partijen … Lees verder Protocol verantwoord zwemmen

Aanwinsten damesselectie

Hoewel de zoektocht naar een nieuwe coach voor de damesselectie nog volop bezig is, is er zeker in deze tijd ook goed nieuws te melden. De damesselectie heeft er komend seizoen twee nieuwe aanwinsten bij: Chrissie Thomlinson en Janneke Steenks.

Lees verder Aanwinsten damesselectie

Covid-19 Overheidmaatregelen – Sport

Beste Leden,

Vorige week heeft het kabinet besloten de meeste maatregelen te verlengen tot en met 19 mei. Voor Sport zijn een aantal uitzonderingen gemaakt, na overleg met de Gemeente Dordrecht is gebleken dat wij als MNC Dordrecht nog geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten van de Sportboulevard.

Hieronder treft u de gewijzigde maatregelen … Lees verder Covid-19 Overheidmaatregelen – Sport